Hiába borzalmas a pénzügyi helyzet Szolnokon, a tűzijáték idén sem marad ki

Megosztás

Már kiadták a hivatalos programot augusztus 20-ára, amiben nem meglepő módon szerepel az esti tűzijáték Szolnokon. Ugyanakkor a közvélemény a kormánypárti politikus szavazása alapján is a tűzijáték ellen szavazna.

Négy napon át tart a Szent István Napok programsorozata Szolnokon, augusztus 17-e és 20-a között, aminek utolsó napján, a nemzeti ünnep estéjén ismét hivatalosan szerepel a tűzijáték, amelyet pedig már évek óta nem kíván az átlag szolnoki lakosok döntő többsége.

Ezt abból is könnyű leszűrni, hogy az egyik helyi csoportban Rehó János, helyi (kormánypárti) politikus szavazásra tette fel a kérdést a költséges tűzijátékról. “Sokan érdeklődtek (kerestek meg), ezért szeretném a ti véleményeteket is megkérdezni: legyen tűzijáték augusztus 20-án Szolnokon?” – kérdezte Rehó.

Bár ez alig 500-600 szavazat alapján rajzolódik ki, a hozzászólásokban is környezeti, állatvédelmi és pénzügyi szempontból is abszolút elfordulnak a tűzijátéktól. Változhat még a program? Ha nem, akkor minek a szavazás?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek